Csőálmok és vízvezeték-trükkök a vízéhez

Csőálmok és vízvezeték-trükkök a vízéhez


A saját vízvezeték-munkánk kicsit zavaró lehet. Sok mindent meg kell fontolni, az eszközöktől kezdve a rendeletektől kezdve, és mindent a közöttük. Az Önnek adott tanács segíthet javítani vízvezeték-készségeit.

Ügyeljen arra, hogy minden házat kihúzza a házán kívül, amikor az őszi szezon eléri. Ez fontos a fagyás esélyének csökkentése érdekében, amely a csatlakozó csöveket károsíthatja. Csatlakoztassa le az összes víztömlőt, és biztonságosan tárolja őket, hogy családja a lehető legjobb helyzetben legyen az eséshez.

Noha ártalmatlannak tűnik, soha ne burgonyahéjat végezzen a szemétgyűjtőn. Ennek a látszólag ártalmatlan ételnek a kémiai összetétele lehetővé teszi a burgonya sűrű, viszkózus anyaggá alakulását, amely maga elpusztíthatja az ártalmatlanítást, és ezzel teljesen használhatatlanná teheti.

Ha azt akarja megakadályozni, hogy a konyhai csatornák eltömődjenek, ne öntsön rá zsírt. Lehűlve és eldugulva csapdába ejtheti más élelmiszer- vagy hulladékrészecskéket, amelyek idővel lelassíthatják a víz kifolyását, és eldugulást képezhetnek, amelyet nem könnyű eltávolítani.

Soha ne öntsön zsírt a konyhai mosogató lefolyójába. Ez segít elkerülni az eltömődéseket a konyhai mosogatóban. Helyezzen zsírt egy kannába vagy más tartályba, és dobja a szemétbe. Az edényekre zsugorodott zsír és az edények papírtörülközővel letörölhetők, és a kukába dobhatók.

Figyelje a mosogatógép és a mosógép tömlőit. Ezek a tömlők szivároghatnak és kiborulhatnak, ami problémát jelenthet. Ellenőrizze a kopást, és cserélje ki a 10 évnél idősebb tömlőket. Látni fogja, hogy ezek a tömlők jó korúak, de meg kell győződnie arról, hogy a kívánt munkát végzik-e.

Ha szennyvízszennyeződést tapasztal a WC-n, gyakran oka az, hogy az eltömődések a fő szennyvízvezetékhez csatlakoztatott oldalsó csatlakozásokban vannak. Ha a személyes erőfeszítéseid nem képesek megbirkózni egy ilyen eltömődéssel, akkor az egyetlen lehetőség, hogy egy profi vízvezeték-szerelő kiengedje a vonalat.

Tanítsa meg gyermekeit a vízvezeték-problémák észlelésére. Sok szülő úgy kezeli a vízvezeték-szerelési kérdéseket, hogy nem osztja meg ezeket az információkat gyermekeivel, akik felnőttekként nem tudnak semmit a vízvezeték-szerelésről. Bármikor, amikor apró javítást végez, vagy problémát észlel, hívja a gyerekeket, és magyarázza el, mi a probléma, és mit fog tenni. Nevelje őket, hogy a jövőben jó döntéseket hozzanak.

Ha vízvezeték-szerelővé válik, néhány dolgot érdemes tudnia előbb. A legfontosabb dolog az, hogy a vízvezeték-szerelők, akik a vállalatoknál dolgoznak, nem fizetnek magas fizetést. Meg kell próbálnia megtalálni a módját, hogy dolgozzon magának, hogy növelje jövedelmét.

Vigyázzon a fürdőszoba vízáramának csökkent intenzitására. Ez jelezheti a vízáramot zavaró kalcium- vagy ásványi lerakódásokat. Ha elég korán észreveszik, akkor ezt a csövek cseréje nélkül meg lehet javítani.

Ha jégkészítő vagy egyéb vízvezeték-szerelő van a hűtőszekrényben, kb. Hathavonta húzza le a hűtőszekrényt a falról, és ellenőrizze a vízvezeték-szerelvényt. Ezekben a vízvezetékekben nem szabad páralecsapódás vagy korrózió. Ha van, lépjen kapcsolatba egy vízvezeték-szerelővel és kérje meg őket.

A vízvezeték-szerelésnek nem kell bonyolultnak lennie, főleg, ha tudja, mit csinál. Csak annyi, hogy meg kell tanulni néhány alapot. Egyszerűen tanulmányoznia kell, használnia kell a fejét, és keményen meg kell próbálnia meghatározni, hogy pontosan mit kell tenni a vízvezeték-probléma kezelése érdekében.