Tudnod kell mindent a Web Designról? Szerencse vagy!

Egy olyan téma, mint a web design, időnként sok embert megijeszt. Ez azért van, mert nem ismerik a témát, de mint bármi más, annál többet megtudhat a web designról, annál magabiztosabbá válik.

Tudnod kell mindent a Web Designról? Szerencse vagy!


Egy olyan téma, mint a web design, időnként sok embert megijeszt. Ez azért van, mert nem ismerik a témát, de mint bármi más, annál többet megtudhat a web designról, annál magabiztosabbá válik.



Tehát használja ezt a cikket és a benne található tanácsot, hogy biztos legyen benne a web design.

Győződjön meg róla, hogy a weboldalai nem túl hosszúak. Csak egy esélyt kap, hogy első benyomást tegyen, és ha a legfontosabb tartalma "a hajtás alatt" van, akkor előfordulhat, hogy nem is olvassa el. Ha sok kapcsolódó tartalommal kell együtt maradnia, fontolja meg, hogy szétválasztja azokat szekciókba, és hozzáadjon linkeket az egyes szakaszokhoz.

Gyorsbillentyűk használata gyakran. Egy millió gyorsbillentyű használható. A HTML-kódokat még a gyorsabb módosítások érdekében is használhatja, így az oldalak újbóli feltöltése nem szükséges.

Ismerje meg a HTML és a CSS alapjait. Annak ellenére, hogy sok sablon van, amely lehetővé teszi, hogy csak kitöltse a lapokat, a weblap létrehozásához ezek a sablonok csak korlátozott tervezési lehetőségeket biztosítanak. Megérteni, hogy a feliratkozási nyelv és a stíluslap együtt dolgozzon, lehetővé teszi, hogy testreszabhatja webhelyét a szíved tartalmára.

Ahhoz, hogy a webhely látogatói megtalálják az otthoni útjukat az Ön webhelyén, mindig tartalmaznak linket a honlapjára a webhely minden oldalán. A látható oldalra mutató link lehetővé teszi az olvasó számára, hogy könnyen visszatérjen a kiindulási ponthoz. Ha nincs honlapja, akkor a látogatók csalódást okozhatnak, és a webhelyet teljesen elhagyhatják.

Az esztétikát szem előtt tartva emlékeznie kell arra, hogy a fájlméreteket kicsiben kell tartani. Ennek az az oka, hogy a fájlméretek közvetlenül befolyásolják, hogy milyen gyorsan tölti be a webhelyét. Arra kell törekednie, hogy a webhelye olyan gyorsan betöltse a webhelyét, amennyire csak lehetséges. Ennek az az oka, hogy nem minden látogató, akit vonzani szeretne, erőteljes működtető gépet vagy nagy sebességű internetet fog kapni. Szánjon időt a webhely tesztelésére, és győződjön meg arról, hogy a különböző csatlakozási sebességek gyors betöltési időt kapnak.

Elengedhetetlen, hogy minden weboldala cím legyen. A webhelyek tervezése során elfelejtették a címeket, ha katasztrofális következményekkel jár. A legnagyobb oka az, hogy webhelyét szakszerűtlenné teszi, ha nincs cím, mind a weboldalon, mind a keresési eredményoldalon. A keresőmotorok nagy hangsúlyt fektetnek a címekre a webhelyének tartalmának meghatározásakor. Ne feledje, hogy használja a kulcsszavakat, és írja le a címeket.

Ahhoz, hogy segítsen létrehozni egy webhelyet, tanulnia kell a HTML-t. A HTML ismerete segít megérteni, hogyan működik a webhely. Ha megérti, hogyan működik a webhely, akkor saját HTML-kódját is beillesztheti a webhelyére. Ezzel könnyedén kijavíthatja a változtatásokat anélkül, hogy külső programokra kellene támaszkodnia a webhely létrehozásához. Más szóval, jobban ellenőrizheti webhelye tartalmát.

Valami hasonló webes tervezéssel való küzdelem valóban nem olyan nehéz, legalább akkor, ha tudod, mit csinálsz. Remélhetőleg azzal, amit ebből a cikkből megtudtál, egy kicsit magabiztosabbnak érzed magad a témában, és tudod alkalmazni az összes tudást, amit szerzett, hogy elérd bármelyik törekvésedet.