Öntse ezeket az utólagos vízszigetelés tippeket az ötleteinek vezetékébe

Öntse ezeket az utólagos vízszigetelés tippeket az ötleteinek vezetékébe



A jó utólagos vízszigetelés karbantartása viszonylag könnyű, de ha nem tartja be, költséges javításokat jelenthet. Íme néhány jó módja annak, hogy vigyázzon utólagos vízszigetelésével magára, vagy engedéllyel rendelkező szakember segítségével. Most vigyázzon házára, és ez a jövőben is jótékony hatással jár.

Télen jó tudni, ha kicsi lakásban él a befagyott csövek. A befagyott csövek nemcsak megállítják a vízáramot, hanem repedhetnek és károsíthatják a csöveket. Ha a nap leghidegebb szakaszaiból minden csapból kifogy egy kis vizet, elkerülheti ezt.

Telepítse a szitafogókat vagy a lefolyó burkolatait minden mosogatójára és kádcsatornajára. A legtöbb otólagos vízszigetelés hívás eltömődött csövekről szól. Ezeket a szennyeződések, különösen a haj okozhatja, a csatornák lemosása. A csapda behelyezése azt jelenti, hogy megtisztíthatja a törmeléket, mielőtt a csövekbe kerülne.

Győződjön meg arról, hogy a túlfolyó lyukak nem tartalmaznak törmeléket. A túlcsordulási lyukak kettős ellenőrzésként szolgálnak, ha túltöltő mosogató van. Ez fontosnak tűnhet - de ha eltömődnek, akkor probléma lesz. Miközben rutinszerűen figyelmet igénylő dolgokat keres, ellenőrizze, hogy a túlfolyó lyukak tiszta-e és nincs-e lezárva.

Nézze meg, hogyan öblül a WC. Ha meg kell állítania a fogantyút, vagy ha túl sokáig tart, akkor javítania kell néhány WC-alkatrészt. Ezen alkatrészek korai cseréje segíthet megtakarítani a vízszámlákat, és később megmentheti a drágább javításokat.

Noha ártalmatlannak tűnik, soha ne végezzen burgonyahéjat a szemétgyűjtőn. A látszólag ártalmatlan ételek kémiai összetétele lehetővé teszi, hogy a burgonya vastag, viszkózus anyaggá alakuljon, amely maga elpusztíthatja az ártalmatlanítást, és ezzel teljesen használhatatlanná teheti.

Időnként választania kell a csere vagy a javítás között. Ha van egy régi készüléke, amely sok vizet vagy elektromos áramot fogyaszt, akkor a legjobb, ha azt cseréli. Persze, kezdetben többet fog kerülni, de hosszú távon pénzt fog megtakarítani. A másik dolog az, hogy nem lehet biztos benne, hogy a javítás mennyire eredményes, míg új készülékkel legalább garanciát kap.

A megelőzés pénzt takarít meg az utólagos vízszigetelés számlákban. A vízvezeték-szerelők elvégzik a legtöbb javítást az eltömődött csatornák esetében. Az egyik fő dolog, amely az alvadást okozza, a zsír. Idővel felépül. Segítheti a zsír felhalmozódását, ha olyan terméket keres a piacon, amely megtisztítja a zsírt.

Mint fentebb említettük, a legtöbb időszakos utólagos vízszigetelés karbantartás egyszerű és érthető. A legtöbb javítás utólagos vízszigetelés súlyos károsodása miatt nem. Most, hogy tudja, hogyan kell kezelni otthonában a beépítési problémákat, felkészültebbnek kell lennie az esetleges súlyosabb problémák megelőzésére vagy enyhítésére.