Néhány vízvezeték-tanácsadás? Ezt nézd

Néhány vízvezeték-tanácsadás? Ezt érdemes megnézned

Néhány vízvezeték-tanácsadás? Ezt érdemes megnézned


Ha Ön először lakástulajdonos vagy talán valaki, aki épp az anya és apa alázatos tartózkodási helyéről költözött, akkor talán nem tudja, hogy egy nyalás a vízvezetékkel kapcsolatban, de vannak bizonyos dolgok, amiket tudnia kell. Ez a cikk néhányat megvitat, és az alábbi tippek elolvasása után jobban tájékozott lesz.

Annak érdekében, hogy a kültéri csaptelepek télen ne fagyjanak fel, az első fagyasztás előtt vegye le az összes tömlőt. Zárja be a kültéri csapokhoz vezető zárószelepet, majd kapcsolja be a kültéri csaptelepeket, hogy a maradék víz maradjon a vezetékcsatornában. Ha a hőmérséklet tavasszal felmelegszik, megfordíthatja a folyamatot.

Ellenőrizze, hogy a WC-k mennyire öblítenek. Ha a fogantyút le kell játszani, hogy folyamatosan tartsa a vizet, vagy ha az öblítéshez többször is meg kell tartani, szükség lehet a tartály néhány részének ki- kapcsolására. Ez nem drága, és segíthet csökkenteni a havi vízszámláját. Ez azt is jelentheti, hogy elkerüljük az öblítő rendszer zavarba ejtését, amikor meglátogatja a látogatókat!

A WC-tartályban lévő vízhez (nem a tálban lévő vizet) néhány csepp élelmiszer-színezőanyagot, Kool Aid-t vagy néhány kávét tartalmazó őrleményt ellenőrizheti a szivárgás ellen. Fél óra elteltével ellenőrizze a tálban lévő vizet. Ha a színezőanyag bármelyike ​​látható a tálban lévő vízben, a tartály szivárog, és meg kell javítani.

Ha a házában olyan vízelvezető csatornák vannak, amelyeket hosszú ideig nem használtak fel, öntsünk egy gallon vizet, hogy megtartsák őket. Ezenkívül ez a további előnye, hogy az év folyamán a használatból adódó hiányosságok miatt a szagok bejutnak a házába.

Ha megpróbálja eldönteni, hogy milyen anyagot használjon a tömlőhöz, ragasszon rozsdamentes acélból. A rozsdamentes acél nagyon szilárd szerkezettel rendelkezik, és sok éven át tartósan marad, így nincs szükség cserére. Ez az anyag kevésbé hajlamos a repedésre, ami súlyos vízvezeték-problémákat okozhat.

Annak érdekében, hogy bármilyen vízvezeték-projektben sikeres legyen, győződjön meg róla, hogy a csövek kicsavarása előtt kapcsolja ki a vizet. Ez a tipp valójában sértőnek tűnhet, de valószínűleg felkapja a megfelelő eszközöket és alkatrészeket, és jobbra öltözve. Ellenőrizze, hogy nincs-e rajta splash. Ezután hármas és négyszeres ellenőrzés.

Ne próbálja túl gyakran használni a leeresztő tisztítószereket. Néhány kemény, maró hatású vegyi anyag található ezekben a szennyvíztisztítókban. Ezért működnek olyan jól, hogy elfojtsák az elakadásokat. Idővel korrodálják a csöveket. Néha a probléma megoldásának a legjobb módja a szakember letiltása a blokkolt lefolyónak.

Ha bármilyen problémája van a vízvezetékével vagy a vízvezetékkel kapcsolatban, akkor először meg akarja vágni a vízellátását. Az egyik leggyakoribb hiba, amit az emberek csinálnak, hogy elhagyják a vízüket, miközben megpróbálnak javítani a dolgokat, és ez nagyobb problémákhoz vezet.

Győződjön meg róla, hogy van egy futó WC, amilyen gyorsan csak lehet. Futó WC-vel több vizet használ, ami növeli a vízszámlát. A javításhoz meg kell találnia, hogy mi a probléma, és megvásárolja a szükséges kellékeket. Ha nem tudja megjavítani magát, hívjon egy vízvezeték-szerelőt.

Most, hogy elolvasta ezeket a vízvezeték-szerelési tippeket, egy kicsit kényelmesebbnek kell éreznie magának, hogy vigyázzon arra az ijesztő hardverre, amely otthonában néhány szobában tartózkodik. Kövesse a fenti tanácsokat, és biztosan megteszi a helyes dolgokat, amikor a csövekkel körül mozog.

Ajánló
Kommentek
  1. Én