Nyomja meg az Easy gombot, és kezdje el használni az iPhone-t

Nyomja meg az Easy gombot, és kezdje el használni az iPhone-t

 

Nehéz eldönteni, hogy melyik okostelefont vásárolja meg. A legkülönfélébb okostelefonok állnak rendelkezésre, amelyek mindegyikében reklámok mutatják be a funkcióikat. Nehéz lehet eldönteni, melyik okostelefon kínál egyértelmű előnyt a másikkal szemben. Az iPhone egyértelműen jobb, mint a többi elérhető modell. Amikor elolvassa ezeket a tippeket, könnyen beláthatja, miért olyan nagyszerű.

 

Ha nedvesítette az iPhone-t, tartózkodjon a bekapcsolástól. Törölközővel szárítsa meg, majd tegye egy lezárt műanyag zacskóba, száraz, fehér rizzsel. Hagyja egy éjszakán át ülni. Ha másnap reggel száraz, kapcsolja be és a készülék újra működik.

 

Ha Siri van a legújabb generációs iPhone-on, ne feledje, hogy egyszerűen, világosan és lassan kell beszélnie. Ha túl gyorsan, mély akcentussal beszél vagy motyog, akkor nem fogja tudni megérteni, és a végén frusztrált lesz. Próbálja meg megtanulni azokat a szavakat, amelyeket ő könnyen felismer, hogy könnyebben és gyorsabban haladjon vele.

 

Nagyobb billentyűzet használatával jobb iPhone böngészési élmény érhető el. Vigye vízszintesen az iPhone készülékét, ami megnöveli a betűk méretét. A gépelés sokkal gyorsabb és pontosabb lesz a nagyobb fekvő tájolású billentyűzettel.

Használja iPhone készülékét edzéseszközként. Egy karszalaggal és a rendelkezésre álló nagyszerű fitneszalkalmazások közül az egyik segítségével iPhone GPS-ével nyomon követheti futásait, kerékpárútjait, gyalogos ösvényeit és még sok mást. Ezen alkalmazások közül sok automatikusan szinkronizálja az edzés adatokat egy webhellyel, így könnyebben nyomon követheti az előrehaladást. Szinkronizálhatnak a kedvenc közösségi hálózatokkal is.

 

Számtalan egyéb elképesztő funkció mellett fontos megjegyezni, hogy az iPhone képes hordozható e-olvasóként is működni Mivel lehet letölteni egyedi könyveket, valamint olyan alkalmazásokat, amelyek gyakorlatilag minden leírás irodalmi antológiáját tartalmazzák, kényelmesen hordozhatja kedvenc klasszikusait vagy a legújabb bestsellereket, bárhová utazik is.

 

Az iPhone levelezés során egyszerűen elmentheti a kép másolatát, amelyet később meg kell tekintenie. Csak érintse meg a képet néhány másodpercig, és el lesz mentve a tárolt képeire. Ezután bármikor elérheti, ha újra meg akarja tekinteni, közzéteszi az interneten vagy továbbítja egy barátjának.

 

Próbáljon meg egy vagy két ujjal görgetni egy weboldal megtekintésekor. Például a dobozokba bontott weboldalakat könnyebb egy ujjal görgetni. Két ujjal görgetheti az egész oldalt.

 

Vannak időzítők, amikor iPhone-jának problémája lehet egy alkalmazással, mint bármely számítógépen. Ez könnyen megoldható erőszakkal kilépve. Ehhez a telefonján nyomja meg és tartsa lenyomva a Kezdőlap gombot körülbelül hat másodpercig. Ennek hatására gyorsan kilép a problémás alkalmazásból.

 

Amikor e-mailt próbál küldeni vagy jegyzetet írni, és nem érdekli az iPhone által javasolt szavak használata, akkor nem kell az "X" gombra kattintania a javaslatmező elvetéséhez. Csak koppintson bárhová, és a szó eltűnik.

 

Ha nem az iPhone készülékét használja, állítsa aludni. Az alvás funkció segít megtakarítani az akkumulátor élettartamát, és megakadályozhatja, hogy olyan gyakran töltse fel a telefont. Még mindig fogadhat telefonhívásokat és még szöveges üzeneteket is, így soha nem fog lemaradni valami fontosról azáltal, hogy alszik a telefon.

 

A cikkben szereplő információk segítenek megérteni az iPhone kiemelkedő státuszának okait? A funkcionalitás, a könnyű használat és a vonzerő az oka annak, hogy az emberek az iPhone-t választják. Vannak egyértelmű előnyei, amelyek miatt ön az első számú okostelefon tulajdonosa.

Ajánló
Kommentek
  1. Én