Tippek a webfejlesztésoldal tervezéséhez, amely észreveszi a webfejlesztéshelyet

Helyezzen el minden hivatkozást a kezdőlapra. Az egyik legjobb módszer erre az, ha elkészít egy grafikai címet az oldalának, amelyet minden oldalra fel lehet venni. A webfejlesztésfelhasználók hozzászoktak ahhoz, hogy hazatérjenek egy grafikára, így nem lesz tanulási görbe a webfejlesztéshelyen való navigáláshoz.

BB ajto ablak
http://bit.do/belterimuanyagnyilaszaro-
https://is.gd/belterimuanyagnyilaszaro

bocsiviki
https://is.gd/Uo4KFa
https://is.gd/taplalkozasitanacsado
http://bit.do/taplalkozasitanacsado-


webfejlesztés creativeagent.hu
https://rb.gy/2afcf8
https://cutit.org/Webfejlesztes
https://cutit.org/ryttL
http://bit.do/webfejlesztes-
http://bit.do/webfejlesztes
https://is.gd/webfejlesztes
https://is.gd/og68eY



Tippek a webfejlesztésoldal tervezéséhez, amely észreveszi a webfejlesztéshelyet



Amikor az emberek webfejlesztéshelyeket terveznek, úgy gondolják, hogy a felbukkanó ablakok alkalmasak arra, hogy felhívják a látogató figyelmét, de ez csak akkor áll fenn, ha nem próbál eladni nekik valamit. Ha sikeres webfejlesztéshelyet szeretne létrehozni, ahol ott tartja a látogatókat, kerülje az előugró ablakok használatát. Használja az e cikkben szereplő tanácsokat, hogy megmutassa, hogyan lehet megkerülni a felbukkanó ablakokat a webfejlesztésdizájnban.

Helyezzen el minden hivatkozást a kezdőlapra. Az egyik legjobb módszer erre az, ha elkészít egy grafikai címet az oldalának, amelyet minden oldalra fel lehet venni. A webfejlesztésfelhasználók hozzászoktak ahhoz, hogy hazatérjenek egy grafikára, így nem lesz tanulási görbe a webfejlesztéshelyen való navigáláshoz.

Kerülje az oldal elemek összekeverését. Az oldal minden részét természetesen el kell választani egymástól, mivel ez világosabbá teszi az egyes szakaszok célját. A szakaszok elválasztásának legegyszerűbb módja a DIV-ek használata, de vannak más módok is, beleértve az abszolút pozicionálást (nem ajánlott), a CSS margin parancsot és az úszót.

Rendelkezésre állnak programok vonzó webfejlesztésoldal létrehozásához. Ezek közül a programok közül sok felhasználóbarát, és elősegíti a professzionális webfejlesztésoldal gyors létrehozását. Ahhoz, hogy vonzó hely legyen, elengedhetetlen a forgalom bevonásához.

Tartsa távol a felbukkanó ablakoktól a tervezés részeként. Még ha úgy gondolja, hogy ez jó stratégia, a legtöbb látogatót bosszantják. Amikor az ablakok felbukkannak, sok ember csalódott, és inkább úgy dönt, hogy elhagyja a webfejlesztéshelyet, és nem látja, hogy milyen információk állnak rendelkezésre.

Használjon ALT-címkéket a webfejlesztéshelyén. A címkék fontosak, mivel lehetővé teszik a látással küzdő emberek számára, hogy jobban használják az Ön webfejlesztéshelyét azáltal, hogy lefordítják a kép hangját, és ez hasonló módon működik azok számára is, akiknek a képei az eszközükön le vannak tiltva. Nem számít, függetlenül attól, hogy képi hivatkozásokat használ-e vagy sem, az ALT-címke használata jobb magyarázatot ad. Hasznos lehet a keresőmotorok rangsorolása szempontjából is.

Ha már rendelkezik egy olyan webfejlesztéstárhely-megoldással, amelyről tudta, hogy használni fogja, tartsa szem előtt a korlátozásait, amikor webfejlesztéshelyét tervezi. Ne hozzon létre például olyan webfejlesztéshelyet, amely meghatározott programozási nyelvekre támaszkodik, ha a webfejlesztésgazda nem támogatja ezeket a nyelveket. Meglehetősen egyszerű megtudni, mely technológiákat támogatja az Ön internetes fogadója. Győződjön meg arról, hogy a dizájn olyasmi, ami a házigazda korlátozásain belül van.

A fórumok a következő hetekben lesznek a legjobb barátok, ez azért van, mert sok információ szerezhető be különböző fórumokon, ahol lehetősége van végtelen mennyiségű tudást szerezni az emberekkel a világ minden tájáról. Tehát nézd meg, hogy mely webfejlesztéshelyek és fórumok segíthetnek a webfejlesztésdizájnban.

Mint a cikk elején elmondták, a felbukkanó ablakok valóban zavaróan hathatnak a webfejlesztéshely látogatóira, és ezt valami olyasmit nem szeretné feltenni a webfejlesztésoldalra. Ha tudja a hirdetések megfelelő elhelyezésének módját anélkül, hogy elvonja őket, akkor sikeres webfejlesztéshely lesz. Használja a cikkből származó információkat, hogy olyan webfejlesztésoldala legyen, amely nem bosszantja ügyfeleit.

Ajánló
Kommentek
  1. Én