Tippek és trükkök a mobiltelefon-gurukról

Tippek és trükkök a mobiltelefon-gurukról


Ismer valakit, akinek nincs mobiltelefonja? Valószínű, hogy nagyon kevés olyan ember van, aki nem rendelkezik ezzel a nagyszerű technológiával. A mobiltelefonok annyira népszerűek, mert nagyon sok mindent képesek megtenni. Ha tippeket keres a mobiltelefon használatához, folytassa az olvasást.

Ha véletlenül folyadékba ejti a telefont, ne feltételezze, hogy elromlott. Tegye a telefonját rizsbe, ha ez megtörténik. Ez eltávolítja a felesleges nedvességtartalmat.

Ne feledje, hogy az okostelefonok öregszenek. Igaz, hogy a szoftverek és frissítések letöltése megakadályozhatja a telefon elavulását. Az újabb telefonok problémája, hogy a frissítések erőteljesebbé válnak. Néhány év múlva telefonja teljesen elavulhat.

Ellenőrizze az online véleményeket, mielőtt megvásárolná a mobiltelefonját. Sok új telefon jelenik meg folyamatosan a piacon, és néha nehéz megtudni, hogy melyik a legjobb az Ön számára. Az online vélemények ellenőrzésével láthatja, hogy a különféle telefonok milyen funkciókat kínálnak, valamint azt, hogy mások mennyire kedvelik őket. Ez segíthet a művelt döntés meghozatalában.

Fontolja meg a biztosítás megvásárlását a mobiltelefonján. Ez hosszú távon pénzt takaríthat meg. Ha a telefonja eltört, ellopták vagy bármilyen módon megsérült, akkor a legtöbb esetben már nem tudja használni. Ehhez új telefont kell vásárolnia, és ez több százba kerülhet. A biztosítás lehetővé teszi, hogy új telefont vásároljon kedvezményes áron, és ez megéri a havi befektetést.

Használja a Talkstert, ha éjjel-nappal ingyenes nemzetközi hívásokat szeretne kezdeményezni. Ez a szolgáltatás több hirdetést jelenít meg, mint amit megszokott, de csökkenti azokat a magas költségeket, amelyeket az országon kívüli hívásokért kell fizetnie. Ez hosszú távon rengeteg pénzt takarít meg.

Tudta, hogy pénzt takaríthat meg a hívásokon, hogy információt szerezzen? Míg a legtöbb mobiltelefon-társaság 1,75 dollárt számít fel a 411 hívásáért, a (800) Free411 tárcsázásával továbbra is megkaphatja a szükséges információkat. Ugyanazt az információt kapja, anélkül, hogy a mobiltelefon számláján külön költségeket kellene felszámolnia.

Ha mindig is hűséges vásárlója volt egy adott márkájú mobiltelefonnak, ne féljen más lehetőségekkel kísérletezni. Bár megszokhatta, hogy egy adott képernyőelrendezést vagy felületet használ, mindenképpen legyen nyitott. Lehet, hogy sokkal több funkció van odakinn, amelyet nem veszel észre.

Ha van okostelefonja, akkor csábító lehet, hogy mindig bekapcsolva marad, így soha nem hagyja ki a közösségi média frissítéseit. Ez nem jó ötlet, mert a telefonját minden második nap újra kell indítani. Ez megakadályozza, hogy a fel nem használt programok továbbra is megtisztítsák a memóriáját.

A mobiltelefonok olyan trendek, amelyek jó ideig fennmaradnak. Nagyon sokféle okból hasznosak, és szinte mindenki szereti őket. Néhány ember még függő is. Használja az itt tanult tippeket, és még többet megtudhat a telefonjáról és a lehető legtöbb kihasználásáról.

Ajánló
Kommentek
  1. Én